Läkemedelsverket – värnar om folkhälsan eller din säkerhet?

När man har mitt yrke blir man bara mer och mer frustrerad över hur Läkemedelsverket arbetar och verkar. Läkemedel som används inom sjukvården kan ha milslånga biverkningslistor som ingen verkar blinka åt. Men när det kommer till naturliga ämnen så är det stora trumman, för gud nåde om någon skulle bli frisk på riktigt eller använda ett naturligt ämne utan en massa negativa biverkningar. Då blir ju Läkemedelsbolagens aktieutdelningar inte lika stora?

Svenska folket har nästan helt tappat kunskapen om naturliga medel och dess verkan och litar blint på kemiska substanser från stora ”vetenskapliga” labb. Vi litar blint på staten och att de vill oss vårt bästa. Men snart måste ni vakna upp och sätta ner foten. Pengarna styr även i detta land!

Jag tänkte därför upplysa er lite om vad farbror staten = läkemedelsverket håller på med. Eftersom detta innebär att ni sjuka svenskar inte får tillgång till substanser som hade kunnat få er att må väsentligt mycket bättre. Ämne efter ämne läkemedelklassas, men få läkemedel tas fram med substanserna sedan eftersom det är helt orimliga avgifter för detta.

Det som är ännu mer tragiskt är att det finns en massa bra naturläkemedel, men den kursen är VALBAR på läkarlinjen och väldigt få går den av någon anledning. Tydligen vill man inte använda sig av naturliga ämnen?

Här är lista på medel som är läkemedelsklassade: Ämnesguiden

För att kanske väcka er och få er att förstå några av de medel som idiotiskt nog är läkemedelsklassade och vad de hade kunnat göra för dig så ska jag ge er några exempel.

5-HTP = av detta ämne bildas serotonin och sedan melatonin. Men istället får ni antidepressiva som kallas serotoninhöjare. De höjer INTE ert serotonin. De stänger av nedbrytningen av ert befintliga serotonin så det återanvänds. Fint med återanvändning, men kanske inte just för detta ändamål. Man tar dessutom inte tester på vilka obalanser det är i era signalsubstanser trots att dessa tester finns utomlands sedan lääääänge. Nej man gissar och låter dig och ditt psykiska välmående agera försökskanin.

Acetylcystein = ämne som hjälper leverns avgiftning, tar död på bakterier som antibiotikan inte klarar av (hmmmm antibiotikaresistens?) bra vid astma och om du fått TWAR eller svår svamp m.m.

Hästkastanj = hjälper våra kärl och cirkulation och är bra när du lider av åderbråck.

Agnus Castus = hjälper kanon vid hormonella obalanser som beror på t.ex. lågt progesteron och väldigt bra när du har problem med infertilitet eller PMS. Tyvärr tas ju knappt några bra prover när du kommer in med hormonella obalanser utan du får syntetiska hormoner som ska fixa allt, men som bara stjälper ännu mer i längden. Läkemedelsverket har informationen men ändå finns inte längre något läkemedel att tillgå till alla drabbade kvinnor med humörsvängningar vid PMS som istället får antidepressiva. Blev nyligen läkemedelsklassat och får inte säljas i kapsel/tablettform – VARFÖR? Läs här…

Läkesilverax = hjälper vid hormonella obalanser som beror på t.ex. lågt östrogen som i klimakteriet.

Hagtorn = förbättrar blodcirkulationen så hjärtat kan jobba bättre. Kanonbra vid t.ex. hjärtsvikt!!!

DHEA = vårt ungdomshormon som går ner med åldern, men tyvärr snabbare när vi stressar. Hade hjälpt många trötta, skadade och utbrända att må bättre, men nej!

GABA = vår lugnande signalsubstans i hjärnan. Men istället får du högst beroendeframkallande Sobril som tyvärr inte hjälper så många i längden.

Glukosamin = bra vid nedsatt bildning eller skador i senor och brosk. Väldigt farligt och måste läkemedelsklassas?!

Johannesört = roten till att allt detta onda med läkemedelsklassning började då det gick fel  med en leverans och folk blev sjuka. För det blir vi ju inte av läkemedel?

MARIATISTEL = finns hur mycket forskning som helst som påvisar att detta i princip inte har några biverkningar mer än att det hjälper till att reparera en skadad lever. Det är tydligen bättre att folk får försöka leva med detta! Läs mer…

Melatonin = se ovan angående 5-HTP eller nedan om tryptofan. Istället får du en massa starka sömntabletter som inte leder till en riktig sömn och då reparerar hjärnan inte sig. Finns att få…

Sågpalmetto = bra vid prostataförstoring som INTE ger erektionsproblem. För kvinnor är det kanon vid PCOS = men vad får dessa kvinnor för behandling inom vården?!

Tryptofan står inte ens med i listan. Det är en essentiell aminosyra dvs. ett ämne vi måste äta då kroppen själv inte kan producera det. Av tryptofan bildar vi SEROTONIN och MELATONIN. Ni hade alltså kunnat få ett ämne av läkaren utan biverkningar vid depression, ångest eller sömnlöshet (om serotoninet och dess bildning nu ens är problemet). Detta ämne är lika viktigt som t.ex. B12 eller D-vitamin, tänk om dem skulle läkemedelsklassas och sedan inte ges till oss!
USA har släppt sitt förbud! Läser man i FASS finns inte ens en produktinformation upplagd – VARFÖR? FASS

Ställ krav på din läkare, fråga om denne gått kursen i Naturläkemedel. Om inte, fråga VARFÖR! Det är DIN hälsa det handlar om…det är DINA skattepengar som finansierar vården och Läkemedelsbolagens vinster. Vi har rätt att kräva en vård utan svåra biverkningar när det faktiskt finns att tillgå!

*Ta hand om er*